2013. március 10., vasárnap

Bemutatkozunk


A napok oly észrevétlenul peregnek, hogy fel sem foghatom, hogy a kiskutyák már három hetesek lettek.
Az ido relativitása értelmet nyer. A saját belso oram teljesen lelassult, a kulvilág torténéseit bambán figyelem.
Minden a kiskutyák korul forog, Tequila éjjel 1-kor etet utoljara és hajnali 4-kor kezdi ujra. Varázslatos napfelkeltékben van részem. Ulok a babák mellett, kortyolgatom a kávémat es lesem oket ahogy szuszognak kis csoportokba tekeredve. A nagy fehér kulon a sarokban. O igy szereti. Aztán jon Tequila, befekszik melléjuk, hátára fordul, kitárja magát, csak a cuppogást hallani. Amikor lassan elcsendesednek, teli a pocak, akkor szépen sorban megtisztogatja oket.


Egy hete elkezdett nyiladozni a szemuk. A kislány szeretett sokáig lehunyt szemhéjai mogé rejtozni, jobban érezte magát az éles fények nélkuli, puha, meleg biztonságot adó világban.

 Bezzeg a hangját hamar felfedezte es élvezettel próbálgatta. Nyafogott, vakkantgatott, sot vékony kis cérna hangján vonyitott is akár a farkasok. A tobbiek meg lelkesen csatlakoztak.

Eljott az ido, hogy nevet válasszunk a kicsiknek. Mivel Tequila igazi sztáralkat, egy divához illo osszes sztárallurrel, úgy gondoltuk az alom neve HOLLYWOOD lesz. Amikor megérkezett az egy lányka mellé a hat fiú, elnézve oket, inkább emlékezettek apró banditákra, mint filmbéli sztárokra. Így a nevek ebbol a témakorbol lettek válogatva. Ha nem is gengszterek, de mind-mind ontorvényu, a saját utját járó "hos".

Az elso szulott, a voros-brindle fiú, igazi kiegyensúlyozott természet, nagyon jóképu, már szép hosszú szore van. O biztosan a show ringek sztárja lesz.
 Neve; Indiana Jones


A másodszulottunk, a kislány anyja lánya lesz, ez már most látszik. Nem szégyenlos egyáltalán, kotekszik a fiúkkal, és minden nap szebb és szebb lesz.
Neve;Nikita    

Kovetkezik a sorban a csapat vezére, az alfa hím :) Gyonyoru pofija van, atlétikus, eros teste. Nem biztos, hogy  leghosszabb lesz a szore, de buszke tartasával mindenkit le fog nyugozni abban biztos vagyok.

Az o neve;Jesse James 


A legderusebb, legkiegyensulyozottab, igazi apja fia a kovetkezo kis bandita. Minden tokéletes rajta. Szép a pofija, csinos is, soha nem nyafog, o az aki napsugarat fog vinni leendo gazdái életébe.

Az o neve; Sundance Kid

Amikor ez a fiúcska megszuletett, nem szenteltem neki túl sok figyelmet. Nem o volt a legnagyobb, nem a legragyogóbb színu, olyan akira azt mondom átlagos, nem tunik ki semmivel. DE! Amikor a harmadik hetet toltom ezzel a bandával, feltunik, hogy ki az aki a legszebben ul, ki az aki szinte mosolyog rám és aki a leghamarabb megtanulja, hogyan kell tokéletesen tányérból enni. Na, igen az ideális kiskutya, akit úgy hívnk hogy;
DJANGO 
bizony így csupa nagy betuvel

Nos, ki is kovetkezik a sorban? Bizony nem akárki. Egy elegáns úrfi, finom arcéllel, és szenvedélyes természettel. Sotét maszkja igazi latinos egyéniseget sejtet, szemében orokos tuz ég. Mi is lehetne a neve, mint;

Desperado



Végul az utolsó fiúnk, a kis kulonc, aki mintha nem is barzoi lenne, hanem Tequila felrelépésének eredménye egy jegesmedvével. Bundás, fehér és más. Nem is lehet senkinek a nevét ráruházni. O egyszeruen;

Moonshine

Bár éjszakak és nappalok, hétkoznapok és hétvégék egybeolvadnak, mégis ez egy olyan idoszak, melynek minden percét élvezem. A mosógép zúgása már hozzátartozik az életunkhoz, a félálomban alvás nem fárasztó, úgy érzem kulonos szenzort fejlesztettem, mely a kiskutyák kulonbozo hangjaira van kihegyezve. Mint egy lelkiismeretes kismama, soha nem lankadok, figyelek, ott vagyok, számolok. Hét a buvos szám, ennek mindig stimmelnie kell. Persze van, amikor valaki a takaró alá bújik, vagy annyira osszebujnak, hogy nem is lehet látni igazan ki kicsoda.


Minden nap vár valami meglepetés. Mutatnak valamit, melytol olvadozik a szívem. Kecsketejet lefetyelni igazi tálból. Csak bámultam, milyen konnyen es természetesen megoldották.


Vagy bedobok nekik egy játekot és legnagyobb meglepetésemre a leglustábbnak gondolt Moonshine kezdi el bokdosni a labdát.

De orom csak azt elnézni, mikor játszanak felfedezik onmagukat, az erejuket, incselkednek az anyjukkal, egymással.



Vagy egyszeruen csak oly megható latni, ahogy szeretik egymást, 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése